Team Video - get Flash player
to see this video.
 
SKUSA SuperNationals 2015

Met Loggratech en de Kievit naar Supernationals in Las Vegas.

Zoals het elk jaar aanbelangt zal Bruno ook dit jaar deelnemen aan één van de grootste karting wedstrijden ter wereld. De Supernationals 2015 bij het Westgate hotel in de Las Vegas Strip.

09 Nov 2015

Lees meer...


Bruno Vermeeren blikt tevreden terug op 24u Zolder

Vorig weekend vond de 24 uur van Zolder plaats. Voor deze etmaalrace mocht Bruno plaatsnemen achter het stuur van één van de Skylimit Yokohama Porsche 996 cup binnen de structuur van First Motorsport.

Na een mooie start van medepiloot Huart begonnen de 24 uur zeer goed op een 2de plaats in de klasse en klom de wagen richting top 15 algemeen. Dit onder een temperatuur van 26 graden, “wat in de wagen al snel kan oplopen tot 75 graden”, vertelt Bruno. “Er waren veel positiewisselingen gedurende de wedstrijd in onze klasse, zowel met de tweede wagen van ons team als met de Speedlover Porsche, wat het extra spannend maakte.”

20 Sep 2012

Lees meer...


Bruno Vermeeren met SkyLimit Porsche in de 24u van Zolder

Het SkyLimit Yokohama team brengt komend weekend 2 Porsche 996 aan de start van de 24 Hours of Zolder. De wagens zullen bemand worden door Van Hooydonck, Charles Ng, Wouters, Hermans, Van Haeren en Vermeeren, Lammens, Schoonjans, Van Audenhoven, Huart.

04 Sep 2012

Lees meer...


BRCC 3000km Spa, 3de podium van het seizoen voor Bruno Vermeeren

Afgelopen zaterdag vond de 3de race van het BRCC kampioenschap plaats in het voorprogramma van de 3000km van Spa. SkyLimit Yokohama bracht twee Porsche 996 aan de start en blikt tevreden terug op het weekend.

10 Jul 2012

Lees meer...


Review BRCC Spa Races Bruno Vermeeren

Afgelopen weekend werd de 2de manche verreden van het BRCC kampioenschap op het tracé van Spa-Francorchamps. Het SkyLimit Yokohama team bracht twee wagens aan de start.

14 Jun 2012

Lees meer...


Preview Bruno Vermeeren BRCC Spa Races

Zaterdag vindt de tweede manche van het BRCC kampioenschap plaats op de omloop van Spa-Francorchamps. Voor deze 3 uur durende wedstrijd brengt SkyLimit Yokohama twee Porsches aan de start, waaronder nummer 71 voor Bruno Vermeeren en Bart Van Haeren.

08 Jun 2012

Lees meer...


Succesvolle seizoensopener voor Bruno Vermeeren in BRCC

Afgelopen weekend vond de eerste manche van het BRCC kampioenschap plaats op de omloop van Zolder. Bruno Vermeeren bemande, samen met Olivier Hermans, een Porsche 996 uit het Skylimit Yokohama Race Team.

27 May 2012

Lees meer...


Bruno Vermeeren met Porsche 996 in BRCC kampioenschap

Komend weekend start op de omloop van Zolder het nieuwbakken BRCC kampioenschap. Het Skylimit Yokohama Race Team zal voor deze wedstrijd 3 Porsches inzetten, onder toeziend oog van First Motorsport die de service zal verlenen, zowel gedurende de wedstrijden als tussen de verschillende race meetings door.

19 May 2012

Lees meer...


BRV Racing Team onthult plannen voor 2012

Afgelopen weekend vond, in dancing Carré te Willebroek, de presentatie plaats van het BRV Racing Team 2012. TV-presentator Jo De Poorter onthulde er samen met Bruno Vermeeren één van de Porsche 996 van het SkyLimit race team uitkomend in de Supercar Challenge.

20 Mar 2012

Lees meer...


Pech houdt Skylimit Porsche van podium

Afgelopen weekend vond de 1000km van Zolder plaats. Het Skylimit team verscheen aan de start van deze wedstrijd met een Porsche 996 Cup bemand door Jo Lammens en Bruno Vermeeren. Het snelle duo slaagde erin de Porsche op een mooie 3de plaats te kwalificeren.

14 Nov 2011

Lees meer...


« 1 2 3 4 5 6 7 »