Team Video - get Flash player
to see this video.
 
Preview Zolder Star Festival

Komend weekend vindt het Star Festival plaats te circuit Zolder. Op het programma staan manches van de BTCS, VW Funcup en Belgian Historic Cup. Het voormalige Belcar Historic Sprint werd herdoopt in Belgian Historic Cup dat onlangs het nationaal statuut kreeg opgekleefd. Voor deze meeting zal Bruno Vermeeren de gele VW Golf II van onder het zeil halen en uitkomen in de Youngtimers Cup.

14 May 2009

Lees meer...


Tweede plaats voor BRV/Autokrant Racing Team - Review BRKO

Het BRV/Autokrant Racing Team verscheen afgelopen weekend aan de start van de tweede DSMEC manche van het seizoen in het kader van de ďBelgian Race Kick OffĒ op het circuit van Zolder. In een spannende finale behaalde het team een mooie 2de plaats.

28 Apr 2009

Lees meer...


Preview Belgian Race Kick Off

Na de succesvolle seizoensopener te Spa-Francorchamps trekt BRV/Autokrant Racing richting Circuit Zolder voor de tweede manche van het DSMEC kampioenschap. De Renault Clio III, bemand door Tom Aerts en Bruno Vermeeren, kreeg enkele aanpassingen voor deze race over 125 minuten.

21 Apr 2009

Lees meer...


Mooie start voor BRV/Autokrant Racing

Afgelopen weekend vond de openingsmanche plaats van het "Dunlop Sport Maxx Endurance Cup" kampioenschap op het circuit van Spa-Francorchamps.

Het team behaalde een mooie 2de plaats met de Renault Clio RS III gedurende de kwalificatie. Bij de aanvang van de race op zondag nam Tom Aerts, dankzij een uitstekende start, meteen de eerste plaats af van polesitter Van de Water met de BMW M3.

07 Apr 2009

Lees meer...


BRV/Autokrant Racing klaar voor DSMEC seizoen

Komend weekend start het tweede seizoen van het ďDunlop Sport Maxx Endurance CupĒ kampioenschap op het circuit van Spa-Francorchamps.

Na de officiŽle testdag afgelopen donderdag trekt het team met veel vertrouwen naar deze eerste manche. Tom Aerts en Bruno Vermeeren zullen het stuur delen van de Renault Clio RS3 en worden bijgestaan door Luc GabriŽl voor het onderhoud van de wagen; een ideale samenwerking voor het BRV/Autokrant Racing Team ...

01 Apr 2009

Lees meer...


BRV Racing Team - "Het Laatste Nieuws"

In Het Laatste Nieuws verscheen een artikel over het BRV Racing Team. (geschreven door David Moreno) Klik hier om het artikel te downloaden.

18 Mar 2009Voorstelling BRV Racing Team 2009

Afgelopen weekend vond, in Club Room te Herent, de voorstelling plaats van het BRV Racing Team 2009.

Jo De Poorter interviewde de piloten van dienst en de sponsors werden in de bloemetjes gezet. Aan de hand van beeldmateriaal en uitleg van de piloten ontdekten de genodigden in welke kampioenschappen BRV Racing gedurende het seizoen 2009 zal aantreden.

09 Mar 2009

Lees meer...


BRV Racing Team Launch 2009

Op zaterdag 7 maart vindt onze "BRV Racing Team Launch" plaats in Club Room. Het is noodzakelijk u vooraf in te schrijven op onze guestlist! Contacteer ons voor meer informatie.

02 Mar 2009Prettige Feestdagen!

Vrolijk Kerstfeest en een Gelukkig Nieuwjaar 2009 aan al onze partners, vrienden en fans!

22 Dec 2008Succesvolle seizoensafsluiter voor BRV/GabriŽl Racing Team

De laatste manche van het DSMEC kampioenschap vond afgelopen weekend plaats op het circuit van Zolder. Voor deze wedstrijd over 10 uren verscheen BRV/GabriŽl Racing aan de start met twee Renault Clioís RS III. Het startnummer 444 werd bemand door Vermeeren Bruno/Aerts Tom/GabriŽl Luc/Bouillon FranÁois; nummer 415 door Kuus Menno/Legrand Christophe/Mul Jeroen.

11 Nov 2008

Lees meer...


ę 1 2 3 4 5 6 7 Ľ