Team Video - get Flash player
to see this video.
 
BRV Racing - Review Belgian Kick off Races

De eerste punten voor BRV Racing!

Drukke tijden binnen het team van Bruno Vermeeren en Luc Van De Casteele. “Op vrijdag bleek er een probleem te zijn met de alternator waardoor we niet aan de kwalificatie konden deelnemen. Dit werd verholpen maar we moesten de race aanvatten vanop de laatste startrij.” vertelt Bruno.

14 Apr 2008

Lees meer...


BRV Racing - Preview Belgian Kick off Races

Dit weekend wordt de tweede wedstrijd verreden van het DSMEC kampioenschap op het Circuit van Zolder. BRV Racing is vastberaden een revanche te nemen na de problemen die waren opgedoken gedurende de openingsmanche te Spa-Francorchamps. Na een mooie 4de plaats in de kwalificaties werd een probleem vastgesteld aan de versnellingsbak en werd wijselijk besloten niet aan de race deel te nemen om verdere schade aan de wagen te voorkomen.

10 Apr 2008

Lees meer...


Review Dunlop First Race (Spa-Francorchamps)

Afgelopen zaterdag (29/03/08) verscheen BRV Racing aan de start van de openingsmanche van het DSMEC kampioenschap te Spa-Francorchamps. Net zoals vorig jaar werd deze openingsmanche niet het gehoopte succes voor BRV Racing. Na een natte qualifying waar Bruno op slicks vertrok, gevolgd door Luc op regenbanden werd een mooie 4de chrono op het bord gezet in klasse 4. Deze tijd kon nog verbeterd worden maar gezien de weersomstandigheden werden geen onnodige risico’s genomen en was BRV Racing tevreden met het resultaat.

30 Mar 2008

Lees meer...


Review DSMEC testdag en Preview Race 1 Spa-Francorchamps

Donderdag was het voor Bruno de officiële testdag van de DSMEC te Zolder. Hij reed er in de namiddag tussen 15u en 17u. Na een half uurtje rijden had Bruno op het doch zandige, door olie lekkende motoren van de moto's en koude circuit een 1.53.345 op de klok gezet, niet slecht aangezien de omstandigheden. De pret was spijtig genoeg snel voorbij toen het begon te regenen. BRV Racing besloot toen om de wagen op te laden en geen onnodige risico's te nemen met de race in het vooruitzicht te Spa-Francorchamps op 29-03-08.

21 Mar 2008

Lees meer...


Partners 2008

Voor het seizoen 2008 mogen we op de steun rekenen van enkele nieuwe partners. Zo bereikten ondermeer Renault Garage Van Bever uit Sterrebeek en Bruno een overeenkomst. Graag willen wij ook onze nieuwe partners, NV Van Maele, Renault Jacobs en Bloemenatelier Lotus BVBA, bedanken voor hun steun en heten hen van harte welkom als partners!

27 Feb 2008

Lees meer...


« 1 2 3 4 5 6 7 »