Team Video - get Flash player
to see this video.
 
BRV/Autokrant – Preview Finale Races Assen

Op zaterdag 24 oktober vindt de voorlaatste manche van het DSMEC kampioenschap 2009 plaats. Deze wedstrijd wordt verreden op de snelle omloop van Assen (NL) en telt voor dubbele punten in het kampioenschap.

22 Oct 2009

Lees meer...


BRV/Autokrant - Review DSMEC Zolder Truck GP

Gemengde gevoelens binnen het BRV/Autokrant Racing Team na de vijfde manche van het DSMEC kampioenschap afgelopen weekend in het kader van de Zolder Truck GP. Hoewel het team nog steeds aan de leiding blijft in klasse 4 grepen beide piloten naast kostbare punten.

16 Sep 2009

Lees meer...


BRV/Autokrant - Preview DSMEC Truck GP

Op 12-13/09 wordt, in het kader van de Truck GP op het circuit van Zolder, de 5de meeting verreden van het DSMEC kampioenschap. Tom Aerts en Bruno Vermeeren, de leiders in divisie 4, zijn vastbesloten tot het uiterste te gaan om deze positie te verdedigen.

08 Sep 2009

Lees meer...


Geslaagde “Zolder 24 Hours” voor Bruno Vermeeren

Afgelopen weekend stond Bruno Vermeeren voor de eerste maal aan de start van de Zolder 24 Hours samen met Legrand/Byloos/Van Kelst. De wagen, een Renault Clio III die reeds goed scoorde gedurende de 12 uren van Spa, werd klaargemaakt door het team van Luc Gabriël.

Bruno: “Ik droomde al langer van een deelname aan deze 24 uren en dit jaar waren alle elementen aanwezig om deze droom te verwezenlijken. Dat we deze wedstrijd hebben uitgereden geeft een heerlijk gevoel.

26 Aug 2009

Lees meer...


Bruno Vermeeren aan de start in 24u Zolder

Op 22 en 23 augustus vindt de 31ste editie van de 24u van Zolder plaats. Deze race maakt deel uit van het Belgian GT kampioenschap en ditmaal zijn ook gastwagens uit het BTCS en DSMEC kampioenschap welkom. Het ideale moment dus voor Bruno Vermeeren om aan de start te verschijnen van zijn eerste etmaalrace.

17 Aug 2009

Lees meer...


BRV/Autokrant behaalt 3de plaats

Afgelopen weekend vond de 4de meeting van het DSMEC kampioenschap plaats te circuit Zolder. Reeds op vrijdag werd de kwalificatie verreden maar voor het BRV/Autokrant racing team verliep dit niet zoals gehoopt.

BRV/Autokrant: “We keken uit naar een top 5 klassering in deze sessie, echter was de wagen onbestuurbaar door de slechte afstelling. De wagen deed alles behalve wat we ervan verwachtten, het was niet evident om onze Renault Clio aan een goed tempo op de ideale lijn te houden. Dit resulteerde in de 7de startplaats.”

21 Jul 2009

Lees meer...


BRV/Autokrant - Preview Zolder Superleague

Op vrijdag 17 en zaterdag 18 juli vindt de 4de manche van het DSMEC kampioenschap plaats te circuit Zolder in het kader van de Superleague Formula.

15 Jul 2009

Lees meer...


BRV/Autokrant nieuwe leider in klasse 4 na moeilijke race

Afgelopen weekend nam BRV/Autokrant Racing deel aan de 500 km van Zolder. Een bewogen race bekroond met een 5de plaats en waardevolle punten voor het kampioenschap.

Warm-up
Bruno Vermeeren: "Ik vertrok op een droog circuit met nieuwe banden en nieuwe remmen. Eens ingereden en na één snelle ronde nam Tom het stuur over om de sessie af te sluiten met de eerste tijd in onze klasse."

18 Jun 2009

Lees meer...


BRV/Autokrant richting 500 km van Zolder

Komend weekend vindt de derde manche van het DSMEC kampioenschap plaats te circuit Zolder. Na de mooie resultaten in voorgaande races hopen Tom Aerts en Bruno Vermeeren, na deze wedstrijd over 4 uur, opnieuw te mogen plaatsnemen op het podium.

10 Jun 2009

Lees meer...


Podium voor Bruno Vermeeren - Zolder Star Festival

Afgelopen weekend vond de derde meeting plaats van de Belgian Historic Cup op het circuit van Zolder. BRV Racing verscheen er aan de start met de VW Golf II.

Gedurende de kwalificatie op een doorweekte piste behaalde Bruno een schitterende 2de plaats algemeen achter polesitter Jan Van Elderen (Porsche). In de late namiddag vond de race plaats.

20 May 2009

Lees meer...


« 1 2 3 4 5 6 7 »