Team Video - get Flash player
to see this video.
 
Vermeeren versterkt SkyLimit Porsche in 1000km Zolder

Op 12 november wordt de 1000 km van Zolder verreden. Deze wedstrijd, voorheen de 10 uren van Zolder, vormt traditioneel de seizoensafsluiter van het Belgische autosportseizoen. Bruno Vermeeren zal voor deze gelegenheid de bemanning versterken van de SkyLimit Porsche 996.

07 Nov 2011

Lees meer...


BRD Vankets Motorsport richting 24u Zolder

Komend weekend vindt de 24u van Zolder plaats. Voor deze etmaalrace kwam een nieuwe structuur tot stand rond Bruno Vermeeren. Hij zal het stuur delen van een BMW 325 samen met Geoffrey Vankets, Alex en Ralph Danckaert.

Alex Danckaert: “Samen met deze bemanning, en een nog aan te duiden piloot, wensen we deel te nemen aan de 24u van Dubai met de BMW E90 M3. Dit is dus de perfecte voorbereiding voor het hele team.”

01 Sep 2011

Lees meer...


Bruno Vermeeren in U.S. Legend Cars met steun van Kenny Wallace

Na de succesvolle deelname aan het SuperNationals Karting Event te Las Vegas eind vorig jaar, is er afgelopen maanden hard gewerkt om een vervolg te breien aan het Amerikaans avontuur van Bruno Vermeeren.

Bruno: “Samen met mijn entourage hebben we diverse pistes bekeken en besloten om aan de slag te gaan voor AndrewsMotorsports in de U.S. Legend Cars. Dit project kon mede gerealiseerd worden met de steun van Kenny Wallace, piloot in de NASCAR Nationwide Series.

31 Mar 2011

Lees meer...


Bruno Vermeeren geniet van Amerikaans avontuur

Het programma van Bruno Vermeeren op Amerikaanse bodem is tot nu toe goed gevuld geweest. Na onderhandelingen met mogelijke sponsors in New York, Washington, Oklahoma, Miami en momenteel op de Dominicaanse Republiek, wordt er hard gewerkt om aan de start te staan van de 24 uren van Daytona in januari.

In november maakte Bruno zijn race debuut op Amerikaanse bodem gedurende het Supernationals karting event te Las Vegas. Bruno blikt terug: “Op woensdag bleek de Rotax motor niet ideaal om te strijden tegen het ROK en Leopard geweld. We besloten om een motorwissel door te voeren en opteerden voor Leopard. Het verschil werd meteen opgemerkt in mijn tijden. Ik dook de top 15 binnen en werd opgemerkt door diverse teams.”

09 Jan 2011

Lees meer...


Zolder 24 Hours - 2de plaats ondanks versnellingsbak problemen

Afgelopen weekend stond de 32ste editie van de 24 uren van Zolder op het programma. Bruno Vermeeren nam voor de tweede maal in zijn carrière de start van deze loodzware wedstrijd. Samen met Peter Van Audenhove/Jürgen Van Hover en Tom Langeberg bemande hij een Porsche 996 GT3 Cup uit het Speedlover team van André Van Hoof.

Jürgen Van Hover kwalificeerde de wagen op de 1ste plaats in de GTC klasse met een tijd van 1:42.509. Deze chrono was goed voor de 13de plaats in het algemene klassement.

02 Sep 2010

Lees meer...


Zolder 24 Hours - Bruno Vermeeren versterkt Speedlover

Op 21 en 22 augustus worden de Menzo 24 uren van Zolder verreden. Voor veel piloten het hoogtepunt van het seizoen. Dit evenement mocht dan ook zeker niet ontbreken op de kalender van Bruno Vermeeren.

Bruno Vermeeren: “Vorig jaar nam ik deel aan mijn eerste 24 uren van Zolder met een Renault Clio RS 3. Ik was toen zeer tevreden omdat we aan de finish stonden en zag het wel zitten om nogmaals aan de start te staan maar dan met een krachtigere wagen. Aanvankelijk wilden we deelnemen aan de 24 uren van Spa in juli maar door een gebrek aan tijd om een extra sponsordeal te sluiten is het project uiteindelijk niet doorgegaan. Dit was echter wel mogelijk met het oog op de 24 uren van Zolder.

16 Aug 2010

Lees meer...


Bruno Vermeeren dicht bij deal voor SuperNationals

Een 4-tal jaar geleden maakte Bruno Vermeeren, BRV Promoteam rijder, de stap uit de karting richting Toerisme en GT kampioenschappen. Maar van 17 tot 21 november plant hij een éénmalig comeback optreden in de karting sport.

25 Jul 2010

Lees meer...


Tevreden gezichten bij BRV Promoteam Racing na loodzware opdracht

Afgelopen weekend vond op het circuit van Spa-Francorchamps de derde meeting plaats van het Belcar Endurance championship. Met temperaturen boven de 30 graden op de piste en meer dan het dubbele in de cockpit tikte het BRV Promoteam Racing aan als 7de in de klasse.

Davy Suffeleers: “Nochtans begon het weekend vrij slecht. Bruno Vermeeren nam de vrije training op zich en na enkele rondjes trad er een verlies aan vermogen op. Dit was te wijten aan een defecte turbo.”

16 Jul 2010

Lees meer...


Preview Funcup 25H - BRV Promoteam Racing

Komend weekend vindt de 3de meeting plaats van het Belcar Endurance kampioenschap te Spa-Francorchamps. Deze wedstrijd over 180 minuten wordt verreden in het kader van de 25 uren Funcup.

Wim Meulders en Bruno Vermeeren gaan met vertrouwen richting het Ardeense circuit:

Bruno: “Dat klopt, hoewel we tot nu toe wat problemen hebben gekend gedurende de wedstrijden – probleem met de turbo en gebarsten onderdeel van de olieleiding – hopen we dit weekend een mooie race te kunnen rijden en gespaard te blijven van mechanische pech. Het is een geweldige ervaring om met deze prachtige wagen deel te nemen.”

08 Jul 2010

Lees meer...


BRV Promoteam - Review 12u van Spa

De 12 uren van Spa-Francorchamps vonden afgelopen weekend plaats op het Ardeense asfalt. Het BRV Promoteam verscheen zowel aan de start van het Belcar als BTCS kampioenschap.

Bruno Vermeeren: “Vrijdag reed ik een prima kwalificatie en kon ik me meten aan de concurrentie. De start van de Belcar wedstrijd, verreden in het voorprogramma van de 12 uren van Spa, verliep perfect. Ik was meteen in staat enkele plaatsen goed te maken. Echter had ik na 3 ronden rechts achter plots weinig grip bij het opklimmen van de Raidillon en doken er remproblemen op waardoor ik bepaalde remzones begon te missen. Na 30 minuten wedstrijd werd besloten om de pitlane op te zoeken. Onze mecano’s stelden een gebarsten onderdeel vast aan de olieleiding. Ze deden de nodige reparaties en ik kon nadien het veld weer vervoegen.”

11 Jun 2010

Lees meer...


« 1 2 3 4 5 6 7 »