Team Video - get Flash player
to see this video.
 
Preview 12u van Spa: BRV Promoteam klaar voor dubbel programma

Op 5 juni neemt het BRV Promoteam Racing deel aan de tweede manche van het Belcar kampioenschap in het kader van de 12 uren van Spa. Na twee intensieve trainingen is het team volledig klaar om mooie resultaten te veroveren.

Bruno Vermeeren: “Samen met Wim zal ik de Belcar race betwisten aan het stuur van de Porsche Bi-Turbo. Daarnaast neem ik met Luc Gabriël ook deel aan de BTCS 12 uren van Spa met een Renault Clio.”

03 Jun 2010

Lees meer...


Droomstart voor Emil Brasfalean/Bruno Vermeeren op Marcos Mantis te Chambley

Op zondag 16 mei vond op de Franse omloop van Chambley de eerste SkyLimit Clubrace van 2010 plaats. Emil Brasfalean nam er deel aan zijn eerste raceweekend onder toeziend oog van Bruno Vermeeren en het BRV Promoteam Racing.

Emil Brasfalean: “Ik nam de start van mijn 2 eerste wedstrijden, sprintraces van 30 minuten, met de VW Golf II. Het was een nieuw circuit en meteen een leuke ervaring. De wagen was perfect afgesteld. Ik had enkele spannende duels in race 1 en eindigde op de 11de plaats algemeen. In race 2 veroverde ik de 8ste plaats algemeen. Na het samentellen van de punten leverde me dit de 3de plaats op, goed voor mijn eerste podium!”

20 May 2010

Lees meer...


Mooie duels in race 2 maken matige eerste race goed te Dijon

Het BRV Promoteam Racing verscheen dit weekend aan de start van de 3de en 4de race van het BTCS kampioenschap 2010 in Dijon. Piloten van dienst, Luc Gabriël en Bruno Vermeeren, deelden een Renault Clio III in standaard configuratie.

Bruno: “Luc kwalificeerde de wagen op vrijdag. Ik had nog nooit op dit circuit gereden, enkel beelden geanalyseerd op het internet en via race simulaties kennis gemaakt met de omloop. Race 1, normaal gepland op vrijdag, werd door onvoorziene omstandigheden - benzinespoor op het circuit - verplaatst naar zaterdag.

03 May 2010

Lees meer...


Start in mineur voor BRV Promoteam Racing

De start van het nieuwe Belcar Endurance Championship vond afgelopen weekend plaats op het circuit van Zolder. Het BRV Promoteam vertrok met vertrouwen maar moest reeds vrij vroeg in de wedstrijd opgeven.

Bruno Vermeeren: “Spijtig dat we het seizoen zo moeten aanvangen. Alles verliep nochtans goed gedurende de kwalificatie zaterdag. Ik vertrok als eerste op oude banden, nadien nam Wim Meulders het stuur over en zette op nieuwe banden een chrono neer van 1:42.045, goed voor de 7de plaats in de klasse. Na enkele ronden wedstrijd op zondag kwam de wagen echter binnen voor opgave. We beschikken over een prachtig team en er heerst een aangename sfeer. Ik had onze teamleden en sponsors dan ook met een mooi resultaat willen bedanken voor het verrichte werk, dit zal voor volgende keer zijn! Ik vertrek nu voor een paar dagen op verlof richting Amerika (Miami) waar ik tevens gesprekken ga voeren in verband met testsessies en mogelijkheden voor de toekomst.”

15 Apr 2010

Lees meer...


BRV Promoteam Racing met vertrouwen richting Gordon Finest Race

Op 10 en 11 april vindt de Gordon Finest Race plaats op het Zolderse asfaltlint. Deze wedstrijd van 150’ vormt de eerste manche van het nieuwe Belcar Endurance Championship. Daarnaast worden ook de wedstrijden van o.a. de Belgian Touring Car Series betwist, spektakel gegarandeerd dus met deze twee kampioenschappen in hetzelfde weekend! Na de officiële Belcar testsessie op donderdag 1 april waren Wim Meulders en Bruno Vermeeren uiterst tevreden over het verrichtte werk.

06 Apr 2010

Lees meer...


BRV Promoteam Racing in Belcar Endurance 2010

Club Room te Herent vormde op zaterdag 20 maart het decor voor de presentatie van het “BRV Promoteam Racing” 2010. Deze nieuwe structuur, ontstaan uit het BRV Racing Team rond Bruno Vermeeren en het Promoteam Racing van Wim Meulders, is vastberaden mooie resultaten te veroveren in het nieuwe Belcar Endurance Championship. Het team brengt een Porsche Bi-Turbo voor het duo Wim Meulders/Bruno Vermeeren aan de start en een VW Golf II voor nieuwkomer Emil Brasfalean.

23 Mar 2010

Lees meer...


Team Launch BRV Racing 2010

Beste vrienden,

Club Room te Herent vormt op zaterdag 20 maart het decor voor de team launch van het BRV Racing Team 2010.

Presentator Jo De Poorter zal in een aangename sfeer de plannen rond Bruno Vermeeren bekend maken aan de genodigden.

03 Mar 2010

Lees meer...


Sterke opmars gestaakt door technische problemen

Op 14 november werd de seizoensafsluiter, de Zolder 10 Hours, verreden. BRV/Autokrant Racing stond voor de moeilijke opdracht om alsnog een top 3 plaats te veroveren in het kampioenschap. Piloten van dienst Aerts/Vermeeren/Dodemont gingen tot het uiterste, echter werd hun mooie opmars gestaakt door elektrische problemen.

22 Nov 2009

Lees meer...


BRV/Autokrant - Met ambitie naar Zolder 10 Hours

Op zaterdag 14 november wordt de laatste manche van het DSMEC kampioenschap verreden te Circuit Zolder.

BRV/Autokrant Racing verbergt haar ambities niet voor deze uithoudingswedstrijd over 10 uur: “We zullen strijden voor de winst in klasse 4. Na onze slechte prestatie te Assen wensen we nu de grootste beker te veroveren. De Renault Clio is op maat gemaakt voor deze wedstrijd en onze piloten zijn uitstekend voorbereid. Jordy Dodemont werd als derde piloot aangetrokken en samen kijken we uit naar een topklassering!”

10 Nov 2009

Lees meer...


Review BRV/Autokrant – Titelkansen verdampen in Assen

Het BRV/Autokrant Racing Team beleefde afgelopen weekend een dramatisch wedstrijdverloop op het circuit van Assen. Zowel in het kampioenschap in klasse 4 als in de algemene rangschikking verloor het team terrein en kostbare punten door een defecte benzinepomp.

29 Oct 2009

Lees meer...


« 1 2 3 4 5 6 7 »