Team Video - get Flash player
to see this video.
 
SKUSA SuperNationals 2015

Met Loggratech en de Kievit naar Supernationals in Las Vegas.

Zoals het elk jaar aanbelangt zal Bruno ook dit jaar deelnemen aan één van de grootste karting wedstrijden ter wereld. De Supernationals 2015 bij het Westgate hotel in de Las Vegas Strip.

Het afgelopen, en zelfs de afgelopen 2 jaar was het wat stiller en rustiger rond Bruno Vermeeren, meer bepaald door het ondernemerschap dat hij aanging. Naast zijn startup Calendu llc in San Francisco en New York, dat over enkele weken het B2C licht zal zien, en reeds B2B goede tests doorstaan heeft, is hij mede zaakvoerder van BeBoosted, een marketing en communicatie bedrijf in volle groei dat fungeert als rechterhand van verschillende KMO's en grotere bedrijven.

BeBoosted biedt niet enkel data aan maar ook website(s), direct marketing, email marketing en algemene begeleiding bij marketingtrajecten.

Bruno: “Ik kijk er enorm naar uit om in Vegas aan de start te staan. Dankzij Loggratech, De Kievit en Formula Gilles zal ik in de Senior klasse starten."

Formula Gilles gaat met ambities naar Las Vegas. Naast enkele top prestaties in het WK, EK, BK en in Dubai wil Formula Gilles in Vegas presteren. "Het is niet de gemakkelijkste race, maar we gaan toch voor een plaats in de A finale, en als alles meezit kan zelfs een top 10 haalbaar zijn."

09 Nov 2015