Team Video - get Flash player
to see this video.
 
BRCC 3000km Spa, 3de podium van het seizoen voor Bruno Vermeeren

BRCC 3000km Spa, 3de podium van het seizoen voor Bruno Vermeeren

Afgelopen zaterdag vond de 3de race van het BRCC kampioenschap plaats in het voorprogramma van de 3000km van Spa. SkyLimit Yokohama bracht twee Porsche 996 aan de start en blikt tevreden terug op het weekend.

Bruno nam de start van de wedstrijd op een knappe 2de plaats in de klasse.

“De wedstrijd verliep vlot, ik bleef in 2de positie tot de andere Porsche van het team kwam aandringen met Benoît Dupont aan het stuur. We wisselden van positie en bouwden samen een kleine voorsprong uit op de concurrentie. Iets over halfweg maakte ik helaas een foutje waardoor ik terug in het ritme moest komen, maar toch bracht ik de wagen binnen op een 3de plaats,” aldus Bruno.

Bruno, medepiloten Olivier en Bart, en het hele team verrichtten dit weekend prachtig werk met een 2de en 3de plaats in de klasse als beloning.

BRV Racing: “De voorbereiding naar deze race toe was ideaal, de resultaten tonen dit ook aan. Van bij de start had Bruno meer vertrouwen vergeleken met de vorige BRCC manche. Ideaal voor volgende wedstrijd die wederom zal plaatsvinden op ditzelfde tracé, maar ook voor een mogelijke deelname aan de 24 uren van Spa.”

10 Jul 2012