Team Video - get Flash player
to see this video.
 
Review BRCC Spa Races Bruno Vermeeren

Afgelopen weekend werd de 2de manche verreden van het BRCC kampioenschap op het tracé van Spa-Francorchamps. Het SkyLimit Yokohama team bracht twee wagens aan de start.

Bruno: “Bart Van Haeren verrichtte mooi werk dit weekend. Na het behalen van de pole op vrijdag nam hij een sterke start van de race op zaterdag. We maakten gebruik van een code 60 situatie vroeg in de wedstrijd om de eerste verplichte pitstop door te voeren. Op het moment dat ik het stuur overnam lagen we op een 2de positie in de klasse, dit resultaat hebben we kunnen behouden tot de eindmeet.

Het was immers een tijdje (sinds 2010 met de Porsche Bi-Turbo) dat ik niet meer had gereden te Spa, dit was een goede voorbereiding voor me naar komende wedstrijden toe. Men mag zoveel trainen op een simulator, het echte werk op de piste is nog steeds wat anders. Ik ben dan ook tevreden met onze 2de positie, het team en de betrouwbaarheid van onze Porsche 996.”

Dit event viel tevens samen met de start van het Sports4Life project: “De kinderen, ouders en grootouders waren enorm enthousiast en geboeid bij het volgen van de races, het bezoek aan de controletoren en aan het podium. We kijken ernaar uit om dit project verder uit te bouwen en hopen u snel ook te kunnen bevestigen wie de meter en de peter zullen worden van dit initiatief.”

Het team bereidt zich reeds voor op komende wedstrijden met het doel zoveel mogelijke punten te sprokkelen voor het eindklassement.

14 Jun 2012