Team Video - get Flash player
to see this video.
 
Succesvolle seizoensopener voor Bruno Vermeeren in BRCC

Afgelopen weekend vond de eerste manche van het BRCC kampioenschap plaats op de omloop van Zolder. Bruno Vermeeren bemande, samen met Olivier Hermans, een Porsche 996 uit het Skylimit Yokohama Race Team.

Het duo begon de wedstrijd vanop de 20ste startplaats algemeen (6de plaats in de klasse). Bruno Vermeeren nam de start voor zijn rekening en klom al snel op richting 16de positie algemeen (4de plaats in de klasse).

Bruno Vermeeren: “De wagen lag schitterend, tot iets voor de eerste safety car procedure. De bandenspanning liep op en ik besloot het ritme te minderen nadat de safety car het veld opnieuw losliet. Ik gaf na één uur wedstrijd het stuur over aan Olivier Hermans. Hij reed een vlekkeloze stint om de wagen opnieuw aan me te overhandigen in 3de positie. Met nog 45 minuten te gaan kreeg ik de opdracht om de wedstrijd ‘rustig’ te eindigen en een podiumplaats te verzekeren. Op 4 ronden van de finish klommen we nog op richting een 2de plaats in onze klasse, na opgave van de Porsche van Bruynoghe/Langeberg.”

BRV Racing: “Een mooie start van het seizoen! Het doet steeds deugd om een seizoen aan te vangen op deze manier. Het doet denken aan 2009 toen Bruno mooie resultaten kon neerzetten met een minder krachtige wagen dan de concurrentie. Gezien de geschiedenis van deze Porsche 996 kijken we reeds uit naar meer mooie resultaten voor de komende wedstrijden.”

Dank aan onze partners en aan het Skylimit Yokohama/First Motorsport Team.

27 May 2012