Team Video - get Flash player
to see this video.
 
Bruno Vermeeren met Porsche 996 in BRCC kampioenschap

Komend weekend start op de omloop van Zolder het nieuwbakken BRCC kampioenschap. Het Skylimit Yokohama Race Team zal voor deze wedstrijd 3 Porsches inzetten, onder toeziend oog van First Motorsport die de service zal verlenen, zowel gedurende de wedstrijden als tussen de verschillende race meetings door.

Bruno Vermeeren: “Eindelijk! Na een lange winterperiode is het zover. Na onze team launch, in dancing Carré te Willebroek, was het gissen in welk kampioenschap we zouden aantreden. Gelukkig is er een akkoord bereikt op Belgische bodem om ook in 2012 een kampioenschap te organiseren. Ik ben zeer tevreden dat ik dit jaar kan aantreden in de professionele structuur van Jo Lammens en Andy Jaenen. Ik kreeg de smaak te pakken gedurende de afgelopen 1000km van Zolder, waar we meestreden voor de overwinning tot een remschijf het begaf. Het doel voor dit seizoen is om mooie resultaten samen te rijden. Voor deze eerste wedstrijd zal Olivier “Yokohama” Hermans me bijstaan, later op het seizoen zal Jo Lammens het stuur van hem overnemen. Het doel is om goede resultaten neer te zetten met onze Porsche 996. Deze Porsche dateert van 2002 maar toonde vorig jaar dat het nog steeds kan meedraaien tussen de jongere exemplaren door bij elke race van het Belcar kampioenschap de GT Open -3500 te winnen. Als kers op de taart was er een overwinning in de klasse tijdens de 24 uren van Zolder!”

De overige Porsches van het Skylimit Yokohama Race Team zullen bemand worden door Peter Van Audenhove/Bart Vanhaeren en Philippe Huart/Benoit Dupont.

Afspraak te Zolder! Dank aan onze partners!

19 May 2012