Team Video - get Flash player
to see this video.
 
BRV Racing Team onthult plannen voor 2012

Afgelopen weekend vond, in dancing Carré te Willebroek, de presentatie plaats van het BRV Racing Team 2012. TV-presentator Jo De Poorter onthulde er samen met Bruno Vermeeren één van de Porsche 996 van het SkyLimit race team uitkomend in de Supercar Challenge.

“Samen met Jo Lammens zal ik deze Porsche bemannen gedurende de Belgische manches van de Supercar Challenge,” vangt Bruno aan. “Deze betrouwbare Porsche zal worden ingezet door het Skylimit race team in samenwerking met First Motorsport, die de wagen in optima forma zal afleveren bij aanvang van elke wedstrijd. De Supercar Challenge omvat een 5-tal manches op Belgische bodem, indien we de 24u van Zolder meetellen.
Daarnaast hoop ik een zitje te kunnen bemachtigen voor de 24u van Spa of voor de ELMS manche in Zolder.

Het is voor mij belangrijk om terug een actief programma uit te bouwen op Belgische bodem, zodat de gepaste return kan geboden worden aan onze trouwe partners.”

Betekent dit dat er geen plannen meer zijn op Amerikaanse bodem?

“Dit sluiten we zeker niet uit, we blijven de goede contacten immers uitbouwen op Amerikaanse bodem, mede dankzij Daniel Graeff, de oprichter van Lucini en Racing4Research. In november heb ik nog een test tegoed aan het stuur van een K&N Nascar wagen in Charlotte, NC, maar de prioriteit gaat momenteel uit naar het programma op Belgische bodem!”

Foto’s van de voorstelling: http://www.racingworld.be/gallery/122/brv-racing-by-beboosted-voorgesteld.html

Met dank aan onze partners!

BRV Racing Team

20 Mar 2012