Team Video - get Flash player
to see this video.
 
Pech houdt Skylimit Porsche van podium

Afgelopen weekend vond de 1000km van Zolder plaats. Het Skylimit team verscheen aan de start van deze wedstrijd met een Porsche 996 Cup bemand door Jo Lammens en Bruno Vermeeren. Het snelle duo slaagde erin de Porsche op een mooie 3de plaats te kwalificeren.

Jo Lammens nam de start voor zijn rekening en wist de wagen na een dubbele stint af te leveren op de 2de plaats. Bruno hernam de wedstrijd met vers rubber en goede raad van Andy Jaenen.

Bruno Vermeeren: “In het begin van mijn stint probeerde ik de wagen zo goed mogelijk aan te voelen en bouwde ik het tempo stelselmatig op. Ik slaagde erin de 2de positie te behouden en gaf het stuur opnieuw over aan Jo.”

Jo Lammens: “Ik hield een goed tempo aan en merkte plots trillingen in de wielen. Een ronde later, op het rechte stuk richting de 1ste linkse, brak de remschijf en kwam deze op volle snelheid tussen het wiel terecht. Ik kon de wagen gelukkig uit het grind houden en veilig langs de baan parkeren.”

Bruno Vermeeren: “De wedstrijd eindigde in mineur maar ik ben Jo Lammens, Andy Jaenen en het hele Skylimit team enorm dankbaar voor hun vertrouwen en de goede raad die ik meekreeg. Het is en blijft een mechanische sport en ik kijk reeds uit naar 2012! Ik wens hierbij mijn partners nogmaals extra te bedanken!”

14 Nov 2011