Team Video - get Flash player
to see this video.
 
Review BRV/Autokrant – Titelkansen verdampen in Assen

Het BRV/Autokrant Racing Team beleefde afgelopen weekend een dramatisch wedstrijdverloop op het circuit van Assen. Zowel in het kampioenschap in klasse 4 als in de algemene rangschikking verloor het team terrein en kostbare punten door een defecte benzinepomp.

Bruno Vermeeren: “We zijn zwaar teleurgesteld. Door het defect geraakten we niet boven de 5500 toeren/minuut. Op deze manier verspeel je domweg je kansen op de titel, dit had niet mogen gebeuren!

Na de start klom Tom Aerts vrij snel de top 5 binnen en onze tijden toonden aan dat we vooraan konden meestrijden. Onze doelstelling was een top 3 plaats op het einde van het seizoen maar na dit resultaat wordt dit een moeilijke opdracht. We moeten realistisch blijven, zonder zwakke momenten van Polderman was de titel sowieso niet haalbaar maar de tweede positie zat er zeker en vast in.”

Tom Aerts: “Na de kwalificatie had ik een goed gevoel omdat we onze tijden constant verbeterden. Indien we dit konden toepassen gedurende de wedstrijd was een top 3 plaats zeker mogelijk geweest. Ik zat van bij de start in een goed ritme en klom op naar de 4de plaats. Na slechts 7 wedstrijd ronden doken de problemen op aan de benzinepomp en moesten we de race uitrijden op een trager tempo.”

BRV/Autokrant: “Komende week maken we een balans op van het seizoen tot nu toe. Er blijft nog één wedstrijd over dit seizoen, de 10 uren van Zolder, met één doel: winnen! Enkel op deze wijze, en indien de wagen perfect in orde is, kunnen we de schade beperken en misschien opnieuw de top 3 induiken in klasse 4.”

Met dank aan onze partners!

BRV/Autokrant Racing Team

29 Oct 2009