Team Video - get Flash player
to see this video.
 
BRV/Autokrant Racing klaar voor DSMEC seizoen

Komend weekend start het tweede seizoen van het ďDunlop Sport Maxx Endurance CupĒ kampioenschap op het circuit van Spa-Francorchamps.

Na de officiŽle testdag afgelopen donderdag trekt het team met veel vertrouwen naar deze eerste manche. Tom Aerts en Bruno Vermeeren zullen het stuur delen van de Renault Clio RS3 en worden bijgestaan door Luc GabriŽl voor het onderhoud van de wagen; een ideale samenwerking voor het BRV/Autokrant Racing Team:

"Beide piloten hebben reeds bewezen te kunnen meestrijden voor de podiumplaatsen. We beschikken over een sterk team met de komst van Luc GabriŽl die er samen met onze meccanoís alles aan zal doen om een perfecte wagen af te leveren en mooie resultaten mogelijk te maken in klasse 4. We mogen de concurrentie zeker niet onderschatten en zullen na de 2de of 3de meeting een beter zicht hebben op onze positie in de klasse. Toch denken we dat een top 3 plaats tot de mogelijkheden behoort."

Een woordje over de testdag?

"Het circuit lag er nogal nat en glad bij, dit zorgde ook voor aquaplanning bij het uitkomen van de eerste linkse en de Bianchi bocht. Na een 20-tal minuten werd de omloop sneller met een tijd van 2.04.65 als resultaat."

De kwalificatie heeft plaats op zaterdag van 16u45 tot 17u45. De race op zondag start om 10u20.

Het DSMEC kampioenschap krijgt dit seizoen de nodige aandacht op televisiezender Life!tv. Eerste afspraak op woensdag 1 april om 21 uur.


Met dank aan onze partners!

BRV/Autokrant Racing Team

01 Apr 2009