Team Video - get Flash player
to see this video.
 
Voorstelling BRV Racing Team 2009

Afgelopen weekend vond, in Club Room te Herent, de voorstelling plaats van het BRV Racing Team 2009.

Jo De Poorter interviewde de piloten van dienst en de sponsors werden in de bloemetjes gezet. Aan de hand van beeldmateriaal en uitleg van de piloten ontdekten de genodigden in welke kampioenschappen BRV Racing gedurende het seizoen 2009 zal aantreden.

Samen met Tom Aerts zal Bruno Vermeeren een Renault Clio RS3 inzetten in het “Dunlop Sport Maxx Endurance Cup” kampioenschap. Na het goede resultaat met deze wagen gedurende de 10 uren van Zolder 2008 kijken beide piloten uit naar een succesvol 2009.

Daarnaast behoren deelnames aan de “Belgian Historic Cup”, “Belgian Touring Car Series” en de 24 uren van Zolder tot de mogelijkheden.

BRV Racing: “De VW Golf krijgt ook dit seizoen nog enkele evoluties en deze wagen willen we graag inzetten in het “Belgian Historic Cup” kampioenschap. De Renault Mégane werd gedurende de winterstop voorzien van een nieuwe krachtbron. Bovendien is een deelname aan de 24 uren van Zolder ook niet uitgesloten, hiervoor zijn we nog in gesprek met een aantal partners.”

Hartelijk dank aan onze partners, Jo De Poorter, The Room, team crew en vrienden.

BRV Racing Team

09 Mar 2009